Varde Ådal LamVarde Ådal LamVarde Ådal LamVarde Ådal Lam
  • Hjem
  • Om os
  • Gårdens dyr
  • Slagteri
  • Ægproduktion
  • Gårdbutik
  • Nyheder
  • Engros
  • Opskrifter
  • Kontakt
  • Links
NextPrevious

Lammenakke i fad

18/12/2015
0

Ingredienser:

8 skiver lammenakke

Mel

2 løg

4 fed hvidløg

5 Gulerødder

2 stængler bladselleri

¼ knoldselleri

5 spsk. tomatpuré

5 dl. hvidvin

5 dl. hønsefond.

1 bundt bredbladet persille.

2 fed hvidløg

 

 

Soigner lammenakkerne for evt. sener ved kanten.

Skræl gulerødderne som skæres i skiver, knoldsellerien skrælles ligeledes og skæres i tern.

Løg og hvidløg pilles og skæres i tern. Bladselleriene vaskes og skæres i skiver.

Vend lammenakkerne i lidt mel og steg dem gyldne på en pande.

I mellem tiden sauteres grøntsagerne ved medium varme i en gryde indtil løg og hvidløg er gyldne.

Tilsæt tomatpuré som steges med et par minutter.

Skru op for varmen og hæld hvidvinen i. Lad hvidvinen koge et par minutter inden hønsefonden kommes i.

Til sidst kommes de gyldne lammenakker ved.

Lad retten simre i 50 – 60 minutter, indtil kødet er mørt. Du kan tjekke det ved, at tage en skive lammenakke op og kan kødet pilles af er retten færdig.

 

 

Opskrift og billeder er udarbejdet af Søren S. Willadsen

Gastromad.dk

 

 

 

Vores oplysninger

CVR-nr.: 92296652
Økologisk aut.nr.: 744914

Kontakt os

Varde Ådal Lam v/Torben Kousgaard
Toftnæsvej 30, 6800 Varde
kontakt@vardeaadallam.dk
(+45) 2345 4028

Kontrolrapporter

Varde Ådal Lam



Slagteri

Æggepakkeri



Copyright 2015 Varde Ådal Lam | All rights reserved. Fotos af Helga J Lauridsen.
  • Hjem
  • Om os
  • Gårdens dyr
  • Slagteri
  • Ægproduktion
  • Gårdbutik
  • Nyheder
  • Engros
  • Opskrifter
  • Kontakt
  • Links
Varde Ådal Lam