Varde Ådal LamVarde Ådal LamVarde Ådal LamVarde Ådal Lam
  • Hjem
  • Om os
  • Gårdens dyr
  • Slagteri
  • Ægproduktion
  • Gårdbutik
  • Nyheder
  • Engros
  • Opskrifter
  • Kontakt
  • Links
NextPrevious

Tortilla med kartofler og chorizo

01/03/2016
0

Ingredienser 4 personer:

6 æg

400 g. forkogte kartofler

1 stort løg

100 – 150 g. lamme chorizo

50 g. god røget bacon

2 tsk. røget paprika

10 cocktail tomater

Purløg

Salt og peber

 

Skær de forkogte kartofler i tern.

Løget skrælles og skæres ligeledes i tern.

Fjern skindet fra lamme chorizo pølsen. Skær den i tern på nær 4 cm, som skæres i skiver, hvilket skal bruges til pynt.

Baconen skæres i tern.

Varm en pande op ved middelhøj varme, hvor baconen kommes i.

Når baconen er stegt halvvejs sprøde tilsættes kartoflerne, og der skrues ned for varmen til middel.

Steg kartoflerne gyldne, hvorefter chorizoen og løget kommes ved. Løgene steges glasagtige.

Imens piskes æggene sammen med den røgede paprika, salt og peber.

Hæld æggeblandingen over kartoffelblandingen.

Skru ned til under middel varme.

Lad tortillaen langsomt stege færdig i bunden. Løft den ved bunden med en paletkniv for, at tjekke om den har samlet sig. Er den det, lægges en tallerken eller rundt fad over panden.

Vend nu panden, og lad tortillaen ligge på tallerkenen.

Læg den dernæst tilbage på panden og lad oversiden stege i et par minutter, hvorefter den vendes igen og serveres sammen med noget godt brød til.

 

 

Opskrift og billeder er udarbejdet af Søren S. Willadsen

Gastromad.dk

Vores oplysninger

CVR-nr.: 92296652
Økologisk aut.nr.: 744914

Kontakt os

Varde Ådal Lam v/Torben Kousgaard
Toftnæsvej 30, 6800 Varde
kontakt@vardeaadallam.dk
(+45) 2345 4028

Kontrolrapporter

Varde Ådal Lam



Slagteri

Æggepakkeri



Copyright 2015 Varde Ådal Lam | All rights reserved. Fotos af Helga J Lauridsen.
  • Hjem
  • Om os
  • Gårdens dyr
  • Slagteri
  • Ægproduktion
  • Gårdbutik
  • Nyheder
  • Engros
  • Opskrifter
  • Kontakt
  • Links
Varde Ådal Lam