Varde Ådal LamVarde Ådal LamVarde Ådal LamVarde Ådal Lam
  • Hjem
  • Om os
  • Gårdens dyr
  • Slagteri
  • Ægproduktion
  • Gårdbutik
  • Opskrifter
  • Engros
  • Links
  • Kontakt

Smørrebrød med lammetunger

Varde Ådal Lam 19 maj, 2022

 

Ingredienser:

  • Rester af lammetunger
  • Frisk peberrod
  • Kapers
  • Rødløg
  • 2 – 3 spsk. 18 % creme fraiche eller skyr
  • 1 – 2 spsk. 38 % fløde
  • Salt og peber

 

Skær de kolde lammetunger i skiver på langs.

Bland creme fraiche og fløde sammen, og ibland ønskede mængde frisk peberrod, som smages til med salt og peber.

Placer lammetungerne gå et stykke godt rugbrød, kom en god mængde peberrods creme ovenpå og drys med kapers, og rødløg skåret i tynde skiver.

 

 

Opskrift og billeder er udarbejdet af Søren S. Willadsen

Gastromad.dk

Vores oplysninger

CVR-nr.: 41885548
Økologisk aut.nr.: 1107441

Kontakt os

Varde Ådal Lam I/S
V/ Emil & Torben Kousgaard
Toftnæsvej 30, 6800 Varde
kontakt@vardeaadallam.dk
(+45) 2345 4028

Kontrolrapporter

Varde Ådal Lam



Slagteri

Æggepakkeri



Copyright 2015 Varde Ådal Lam | All rights reserved. Fotos af Wickie & Jens Mejdahl, Helga J Lauridsen
  • Hjem
  • Om os
  • Gårdens dyr
  • Slagteri
  • Ægproduktion
  • Gårdbutik
  • Opskrifter
  • Engros
  • Links
  • Kontakt
Varde Ådal Lam